Οδηγίες τηλεκπαίδευσης

Για να συμμετέχετε στην ψηφιακή μας τάξη και να παρακολουθείτε τα μαθήματα, θα πρέπει να μπείτε στην Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα "e-me". 
Πληκτρολογήστε e-me.edu.gr ή εναλλακτικά ακολουθήστε τον σύνδεσμο e-me.edu.gr και θα οδηγηθείτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας.




Κάντε κλικ στο κίτρινο κουτάκι που γράφει ΕΙΣΟΔΟΣ για να οδηγηθείτε στην κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης του ΠΣΔ, όπως φαίνεται στην εικόνα:
Γράψτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας όπως φαίνονται στα στοιχεία που σας στάλθηκαν και κάντε είσοδο. ΠΡΟΣΟΧΗ: όνομα χρήστη δεν είναι το email αλλά είναι μόνο το όνομα πριν το @ π.χ. όχι το kapoios@sch.gr αλλά μόνο το kapoios. 
Τώρα είστε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας.





Εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική εικόνα, δεν έχει σημασία. Αποσυνδεθείτε και ειδοποιήστε με ότι κάνατε το πρώτο βήμα ώστε να σας προσκαλέσω στην τάξη.  Την δεύτερη φορά που θα συνδεθείτε, ελέγξτε τα μηνύματά σας (το καμπανάκι επάνω δεξιά). Θα πρέπει να έχετε πρόσκληση για να εγγραφείτε στην κυψέλη δηλαδή στην τάξη μας. Αποδεχτείτε το αίτημα και είστε πλέον μαθητές της ψηφιακής μας τάξης. Περιηγηθείτε όσο θέλετε, φτιάξτε το προφίλ σας ή μην κάνετε τίποτε αλλά μην ξεχάστε να κάνετε αποσύνδεση πριν φύγετε από τη σελίδα.
Από δω και πέρα, θα χρειάζεται μόνο να συνδεθείτε στην τάξη για να παίρνετε μέρος στα μαθήματα. Θα πρέπει, όμως, να μπείτε οπωσδήποτε και να κάνετε τα παραπάνω βήματα.

Σε επόμενη ανάρτηση θα σας δείξω πώς θα γίνονται τα μαθήματα.

Καλή αρχή!!!